Post by cerbiodrawindi on Mar 15, 2022 13:32:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти на більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Ви отримали від мене 5 зірок. Поки ви не оновили його. Ви повністю зіпсували це в усіх відношеннях. Хотілося б, щоб ви просто повернули гру такою, якою вона була, коли я почав грати в неї. Елементи керування раптом зовсім інші, і тепер я ненавиджу це. Раніше ви могли підібрати предмет і розмістити його там, де ви хотіли. Мене вчили: «Якщо не зламався, не лагодь». Це стосується і тут. Будь ласка, поверніть його
Поки що дуже добре. Виклик теж великий. Графіка чудова, а елементи керування прості у використанні.
Молодці, гра справді цікава
Дуже хороша гра
Кожного разу, коли я відразу закінчував рекламу рівня, що дійсно дратує
я ненавиджу цю гру
Було б краще з меншою кількістю додавань.
не так добре, але добре!
Це так добре, але я ненавиджу виправлення помилок! Чи можете ви виправити помилку?! Я так злий від цього!😠😡🤬👿😬😾 Редагувати: Але зачекайте! Я чекав 30 секунд на запуск! Це була перевага! Вау... Це було. Тому. Добре!😀😃😄😁🙂☺️😊😉😌😋😛😝😜😇😎🤓😺😸😻 Редагувати 2: Упс! Я маю на увазі 20! Вибачте.😅 Редагування 3: Я збентежений. Чому щоразу повторюється? 😕🤔
Mini Market - Сooking Game Simulator btok
Дуже гарна гра👍
Мені дуже подобається ця гра завжди, якщо я граю в будь-які ігри, я надсилаю цю гру своїм друзям, мої друзі скажуть мені такі коментарі, також надішліть цю гру, вони кажуть, що це дуже добре. Так приємно, немає реклами, а також дякую за створення цієї гри, мені дуже подобається😘😘😘😘😘
Mini Market - Сooking Game Simulation nid
Це сміття, тому що всі додавання
У мене постійно з’являється чорний екран
Мені подобається ця гра, вона хороша :/
Анві ядав
Класно
Це дуже весело, персонажі милі та милі, є лише кілька рекламних оголошень, але ваша гра весела, мені дуже подобається, навіть графіка гарна.
Мені подобається ця гра, але я поставив цій грі 4 зірки лише тому, що 😃
Це ще не все
Mini Market - Сooking Game Simuliaciniai stkd
Супер🪴☀️
Це нормально, я просто хочу, щоб розробники припинили автоматично вмикати вібрацію телефону
🍭🍬🍫47598755_4
Не давайте в стол
Це погано
Minecraft Arkada boy
Дивовижний, дуже інтерактивний, мені так подобається, що моя родина навіть грає в нього, за винятком реклами, реклами мало 🥰
Треба сказати, як проходить гра
Чесно кажучи, навіщо ви кладете гвоздики та прихватки в морозиво. Люди будуть скаржитися! Я видалю цю гру. Він не дуже дружній до дітей
Супер гра
Це перший раз, коли я бачив ранкову найкращу гру
Поганий bbc.co
Мені це подобається
Я ненавиджу цю гру, тому що вона довго завантажується, мені не подобається ця гра!😡
Гра в порядку, єдине дратування полягає в тому, що я відчуваю, що завдання мають бути рандомізованими. Після того, як ви розблокуєте завдання, ви залишаєтеся на ньому, доки не буде розблоковано наступне. Можливо, змінити це так, ніби перший хлопець хоче морозива, а наступний хоче гамбургер.
Я багато років намагався знайти цей тип гри, і я знайшов ще кращу
Дуже весело, тому в грі мені дуже сподобалося, і є реклама
Mini Market - Сooking Game Παιχνίδια προσομοίωσης dxns
Не найкраща гра, але досить хороша
Не дуже весело, це все, що я маю побачити
Ця гра дуже хороша, тому що ismein bahut Sare alag alag level hai