Post by cerbiodrawindi on Mar 15, 2022 13:37:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoners Glory: Redemption ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoners Glory: Redemption IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje (povečanje virov) ▞▞▞
▞▞▞ Summoners Glory: Redemption 2022 version ▞▞▞
zabavna igra za igranje vsak dan
Odlična igra, treba je malo popravit. Ampak nič, kar bi pokvarilo izkušnjo.
Res zabavna igra. Nisem pričakoval, da se bom vanjo zaljubil.. prosim, še naprej izboljšujte to igro.
Zelo lepa igra. Tu in tam ima majhne napake, vendar se običajno hitro odpravijo. Vsekakor vredno časa. Hvala vam.
FTP prijazen in zelo zabaven.. všeč mi je!
Zabavna igra s trdno osredotočenostjo na skupnost.
Imajo več strežnikov za igro, vendar nobeden ne more obvladati dogodka, kjer se odvijajo nenehne napake in napake. Priklic knjig je grozen in fantomski bazen je majhen. Res dobra igra za začetek, vendar je pred kratkim padla
Pastelero de Verdad en 3D Simulación wigj
Zdi se, da bi lahko bilo zabavno, vendar bo zaostajalo in ne morem ničesar početi pogosto in približno 30 sekund. Zaradi frustracije sem obupal.
Zaenkrat mi je všeč igra, sem skoraj na 10. stopnji, in to bo spremenilo vsebino, da bomo videli.
Res uživam v tej igri. Toda poskušam se vrniti v to že dobro uro. Nenehno mi piše, da se ni uspelo povezati s strežnikom. Postane zelo razdražena. Končno sem lahko prišel, zdaj pa ne morem v celoti izpolniti določene naloge. Kar naprej zmrzuje ali mi ne daje možnosti, da začnem. Videti toliko napak v igri
Všeč mi je igra. Medtem ko napredujete skozi zgodbo, so NPC-ji, ki jih naletite, enaki, ki jih lahko pozneje zberete in imate v svoji ekipi. To je res všeč, saj se z njimi dejansko povezuješ skozi celotno igro.
Na splošno kul igra. Kombinacija MMORPG in gacha na dober način, res dobro deluje. Mogoče se sliši neumno, toda edina stvar, ki bi jo rad v igri, je več možnosti za prilagajanje likov. To je nekaj, kar mi je všeč v MMORPG-jih, da prilagodim svoj lik, da ne bo videti kot drugi. Obstajajo preobleke in različna oprema spreminja videz chara, kar je super, vendar potrebujete več tega!
povprečna grafika, igra je bs auto play samo stojiš in gledaš, igra niti ne deluje če ne uporabljaš vpn, izguba mojega časa
Res dobra igra in če se poskušate prijaviti in piše, da se ne morete povezati, se odjavite iz povezanega računa in poskusite znova, bi moralo delovati.
Najboljša igra, kar sem jih kdaj igral, edina igra, ki vam omogoča, da se z njimi pogovarjate ena na ena in se vedno trudite po svojih najboljših močeh. Vsak dan se želim zbuditi in igrati igro ves dan.
Summoners Glory: Redemption Ролеви cqr
Ne morem igrati igre v mobilnem omrežju. Samo strežnik 3 deluje, vendar je težava v tem, da je moj glavni račun na strežniku 4. Vse je delovalo v redu do sobote, zdaj se lahko prijavim le z WiFi. Ko bo ta težava odpravljena, bom spremenil oceno z zvezdicami.
Odlična igra
To igro bi rad igral več, saj gre razvoj v pravo smer. Če pa se zgodi dogodek na strežnikih, se ustavi, zaradi česar igranje ni mogoče. Če bodo težave s strežnikom kdaj odpravljene, bom dvignil svojo oceno. Ali pa dovolite premikanje znakov med strežniki, če pride do tako velike težave z obremenitvijo.
To je zabavna igra. Cel dan bi ga lahko igral. Ima pa veliko napak, zaradi katerih je frustrirajoče. Včasih bo prišlo do napake in več zaslonov se bo naložilo drug na drugega, AI sovražniki potrebujejo večno, da začnejo boj, ko si v bitki včasih lahko sediš tam, preden se karkoli zgodi.
Imel sem težavo s funkcijo v igri, ki je bila omenjena zaradi njihovega neskladja, zdelo se je, da je specifična za moj račun, vendar je bila odpravljena v 24 urah. 5 zvezdic za njihovo podporo. Igra ima še nekaj napak, strežnik 2 je prazen, vendar ima veliko potenciala.
Ta igra je popolnoma odlična, neverjetna koristna skupnost in odzivni razvijalci.
2 zvezdici zaradi stabilnosti strežnika in odnosa podjetja do igralcev danes naj bi bil popravek, ki je bil odložen od februarja in naj bi prinesel kakovost življenja v igri - vendar spet ni bil objavljen./ ocena za urejanje je padla na 1 zvezdico zaradi na laži o posodobitvi, ki naj bi izšla 23. avgusta, a še nikoli ni prispela in bmg sploh ne ve, kdaj in če bo sploh kdaj izšla!!
Nasvet za ljudi, ki kmetujejo rune, uporabite makre blustacks! Rune dobiš med spanjem, tako da se o tem ne pritožuješ več lol. Res dobra igra, vredna časa. Za nekatere Phantome je potrebno ponovno uravnoteženje, vendar mislim, da ima vsaka igra svoje meta ekipe. Drugače pa lepa igra, dobra naložba časa.Napredovanje fantomov je včasih videti težko, a izziv sprejet! Dobra igra, vredna vlaganja časa, tudi zunaj kopalnice.
Odlična igra
Zelo lepa igra, enostavna za preživetje ure in ure. Dobra grafika, dobra ekipa razvijalcev, ki igralce jemlje resno.
Zbiranje prvakov v stilu RPG, WoW in FF. Zelo zabavno, strežniki zdaj dobro delujejo. F2P prijazno!
Ocenjujem ga s 5 zvezdicami in to redko počnem. Ne želim govoriti o dobrih stvareh, ker je očitno, da ima Summoner's Glory neverjeten potencial, vendar bom govoril o založnikih in podpori strank na Discordu. Česa takega še nisem videl v nobeni drugi igri. Ljudje iz Blue Moon Game so vedno na voljo za vsak problem (igra je še mlada in ima veliko majhnih težav) in imam občutek, da aktivno sodelujem pri oblikovanju iger. Res je neverjetno!
Lepa igra, zabavna za igranje dolgo časa. Veliko stvari za početi in potopiti čas. Težko pa je spraviti svojo ekipo na najvišje stopnje razvoja, igralcu bi lahko bilo lažje. Odlična igra na splošno.
Odlična igra, upam, da jo bodo ljudje prepoznali in naredili velik hit. Če imate radi zbirateljske igre junakov in mmorpgs, če se želite dejansko igrati s prijatelji skupaj v co-op načinu, poskusite to, ne boste zmotili!
Potreboval sem čas, da sem svojo glavno ekipo spravil na evo 5, a zdaj se počutim dobro. Brusilne blazine za naslednji korak. Do sedaj sem se zelo zabaval.
Ne morem igrati brez wifija, čeprav je moj telefon aktiviran, je težko igrati, razen če sem doma vsako minuto dneva, upam, da bo čim prej popravljeno
Dober način delovne zgodbe je šef? ali oglasi postanejo šibkejši po zaporednih porazih. In če ne, bi rad, da to implementirate v svojo igro, bi mi to veliko pomenilo, hvala
Res super igra
Dajem 1 zvezdico preprosto zato, ker kljub temu, da igram 2 tedna, je nemogoče premagati Boss Poseidon poglavje VI. Posejdona sem dosegel pri 120Bp. Trenutno imam 260 bp in preprosto nemogoče. Vsakič, ko je na 10 %, je zdravljenje 20 % celo 30 % na krog. Kaj torej storiti?? Že nadgrajene rune.. junaki blizu 120 lvl...Zapravljen čas. Z veseljem bi vložil denar v igro, v kateri uživam, vendar 2 zelo slaba kroga z nič napredka, kljub temu da sem dal 💰.....
To igro sem igral pred 6-7 meseci, vendar sem zaradi pomanjkanja vsebine prenehal. Absolutna 360-stopinska sprememba, odkar so se vrnili, Razvijalci so mnogim ljudem znova prinesli užitek v igri. Kar tako naprej, tokrat bom ostal prisoten, da ga vidim!
Summoners Glory: Redemption Vaidmenų žaid. mfp
tako slabo, da sem igral en dan, potem je igra delovala
Igra je neverjetna, odlična ekipa razvijalcev, ki hitro dela na posodobitvah in popravkih. Nizka poraba / prijazen do f2p
Popolnoma plačajte za zmago v igri..izogibajte se!!!
V igri uživam že 2 meseca. Kot vse nove igre je imela sprva veliko težav, vendar razvijalci takoj odpravljajo vse težave in imam občutek, da je skupnost poslušana za vse. Skoraj vsi predlogi, ki jih poda skupnost, so tako ali drugače implementirani in kot da ves čas aktivno sodelujem pri oblikovanju igre. Vse to bi bilo nepomembno, če sama igra ni zabavna in zahtevna – a je in še več!
Igra je zabavna, podpora je grozna, 3 dni sem imela težave z 1 odgovorom poleg mojih številnih sporočil za neskladje. Igra deluje samo na wifi Samsung galaxy s10
V tej igri je veliko za postoriti! Zabavno je, vendar lahko postane presenetljivo, kako sem prenesel igro pred približno enim tednom in je bilo prvih nekaj dni zabavno in dobro teče! Dokler nisem začel dobivati več opreme in junakov, se je začelo zrušiti! Zdaj je to do točke, ko sploh ne morem priti do igre, prilepim vse nalaganje samo zato, da se zataknem v steno in ne morem storiti ničesar!! Upam, da se bo igra izboljšala, ker odstranjujem atm!
Hvala 👍 Razvijalci res poslušajo.
Ta rpg v zbirateljskem slogu ima DEJANSKO skupno igranje v misijah in ječah odprtega sveta! Statistika je zelo poglobljena in mehanika teamp comp je zapletena. Ne morem nehati igrati!
Amazing the Devs so neverjetni in poslušajo kakovost in razumejo, kaj si igralci želijo, in ustvarili so neverjetno igro. Želim si le, da bi bila grafika nekoliko boljša in lepši sistem usmiljenja za priklice, razen tega pa odlična igra.
Zelo lepo
Ne vem, kaj se dogaja na strani zaledja/strežnika, vendar ima ta igra nekaj resnih težav z optimizacijo. Veliko je za to, medtem ko je mogoče igrati. Čez nekaj časa postane nemogoče igrati, zamuja, zamrzne itd.
Ko se igra ne zruši, se zruši strežnik in obratno. Že skoraj dva tedna ne morem ostati povezan več kot nekaj minut. Popolnoma nepredstavljivo. O ja, tudi zamik je. Škoda, ker ima igra ogromno potenciala. Razvijalci se preprosto ne morejo združiti.
To je v redu igra.. sprva je bila zabavna. Potem pa sem ugotovil, da si naredil kopije ss herojev.. do ss herojev. To je tako nadležno. Tega ne bi smel nikoli storiti. Naredi igro dolgočasno.
Neverjetna igra